Chokladbiskvier

2014-02-28 @ 20:33:18 / / Kommentera (0) st
Efter några timmar på jobbet fixade jag färdigt mina biskvier. Det är lite slabbigt och kladdigt men väldigt kul att baka dom!

Det här receptet är från "Sju sorters kakor", med Marsan-kräm och allt :OSka nog provsmaka en ikväll, det är ju ändå fredag!

S

Blåbärspaj och OS-final

2014-02-23 @ 22:29:04 / / Kommentera (0) st
Tyvärr inget guld för Sverige i hockeyn! För att trösta oss lite åt vi god blåbärspaj. Och efter den kändes det helt med ett silver, haha ;)Hoppas ni haft en skön helg!

S

hej!

2014-02-17 @ 13:27:47 / Personligt / Kommentera (0) st
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Det har hänt en hel del i mitt liv på sista tiden, därav den dåliga uppdateringen..
Hoppas kunna få mer tid och lust den här veckan. Jag har ju utlovat en del recept så det kommer, jag har inte glömt. Lovar!
 
 

I morgon är stora dagen här!

2014-02-06 @ 19:59:05 / / Kommentera (0) st
Ja inte för mig, utan för min Gustaf som blir 7 år!
För mig är inte födelsedagarna så stora som dom brukar va.. Även om jag såklart gillar att bli uppvaktad med paket och skönsång ;)
Just nu sitter jag framför datorn och jobbar ihop ett tårtrecept som vi ska bjuda på på söndag.
Vi tar ett kalas i morgon när Gustaf fyller år ett på söndag när jag fyller år. Men tro inte för Guds skull att vi bara ska slappa på lördag, haha. Nej då vankas barnkalas på dagen och Melodifestival i Linköping för mig på kvällen :) Vilken toppenhelg!!
 
Nu har jag vandrat runt på olika bloggar och receptsidor och tror mig hittat den inspiration jag behöver för att lyckas med en helt ny tårta!
Önska mig lycka till ;)
 
 
 
 
 
S

Gott som godis!

2014-02-05 @ 20:22:05 / / Kommentera (0) st
Idag vill jag visa de här små godis-bitarna! Havrebotten som är riktigt krispig ihop med hemkokt seg kola och toppad med choklad! Supergott, påminner lite i smaken som Twix. Delade i små bitar för det är väldigt sött.
Jag hoppas hinna dela det här receptet och många fler med er så småningom!

S

Bak-vecka

2014-02-03 @ 09:01:42 / / Kommentera (0) st
Nu närmar vi oss både min och Gustafs födelsedag. Självklart ska det kalasas, i dagarna tre faktiskt!
Som vanligt går jag all in när det är födelsedagsfika och i veckan ska det bakas massa gosaker!
Här är en liten gobit som redan är klar!
S